lauantai 10. syyskuuta 2011

Työhuoneen siivous aloitettu.

Metallilankojen kanssa onkin ollut hiljaista tänä vuonna. Se tekeekin hyvää välillä pitää taukoa. Sormet ovat syyhyneet muita asioita, kuten maalaamista ja ompelua. Koska nurkkiin on kertynyt paljon vanhoja rikkinäisiä liinoja ja muita käsitöitä, ne ovat saaneet uuden elämän mm. tyynyinä. Essujakin tuli muutama tehtyä.
Ikea- ja G. Sjöden kangas, vanha verho ja pöytäliina saaneet uuden elämän.
Se paha on tietysti tässä hommassa, ettei mitään voi heittää pois. Jämistä pussukat ja vielä pienemmistä tulisi tietysti nukeille vaatetta tai tyynyjä. Niitä en kyllä tee ja koska "siivoan" työhuonettani, roskis jopa täyttyy.
Tilkut pussukoiksi.

                                    


                                       
Jotakin metallilankaa kuitenkin oli ihan pakko tehdä, kuten nallelle korvat. Tein ne sitten siinä hevostauluprojektin lomassa.

Sirkuspa tietysti!
Kokeilin myös lasikuitumuotin tekemistä kesällä ja tein samalla lohikäärmeelleni siivet sanomapaperista ja hartsista. Olisi voinut vielä muotoilla rälläkällä lohikäärmeen naamaa, mutta
tämä aine on niin myrkyllistä, etten haluanut sitä lisää hengittää.

Groaar! eikä tulta :(
Pesin myös kaikki kravatit ja avasin ne. Kun sitten silittelin niitä, tajusin miten ohutta kangas on ja voivoi ei ollenkaan mun juttu. Tämä nyt oli taas samanlainen juttu kun vetoketjujen kanssa, tosin niitä en ikinä löytänyt ja ehdin unohtaa mitä niistä olin tekemässä. Voi kun en olisi näitäkään löytänyt.

Kääk!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti